“Figyelem! Az RTL Klub új kvízműsora fiatal, nagy munkabírású, tájékozott, széles látókörű, jó humorú, művelt munkatársakat keres, otthonról, mellékállásban is végezhető kvíz-kérdésírói munkakörbe.” Fényképes önéletrajzot várnak.

Felvetődik ezen Facebook-os álláshirdetés alapján bennünk néhány kérdés. Miért kell, hogy fiatal legyen? (Az idősek már elbutulnak?) Ráadásul ez az első kitétel. Jó lenne, ha otthonról dolgozna, persze, akkor valószínűleg számlás meló, azaz nem kell bejelenteni, alkalmazni, fizetni utána a járulékokat. Miért is? No és, ha otthoni meló, tehát a kutya nem akarja látni a “nagy munkabírású, tájékozott, széles látókörű, jó humorú, művelt munkatársakat” (nehogy biztosítani kelljen neki egy-egy íróasztalt, esetleg számítógépet), akkor mi a görcsnek kell fényképes (esetleg félmeztelen? fürdőruhás?) önéletrajz?

A producer úr/hölgy fénykép alapján dönt a jó humorról, műveltségről? Mellbőség nem kell? Esetleg egy közeli fotó a kockahasról?

Szerző: Mediafika  2012.08.09. 21:30 Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció rtl tévé hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr684704457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása