Megy, beválasztották, de nincs pénz az utómunkára, nem megy, de lehet, hogy mégis támogatják, így most mégis. Erre nehezen tudunk mondani bármit is. Persze örülünk, hogy mégis szerepel a most rajtoló Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon East of the West versenyprogramjában Cserhalmi Sára első nagyjátékfilmje, de azért mégis erőteljesen ciki, hogy ilyen köröket kellett lefutni vele. Ég a szakma, égnek az alkotók, égnek a pénzosztók, ég a gyertya ég. A világ előtt, a nemzetközi filmszakma előtt.

draga_pia.JPG

"Karlovy Vary? Tesókám, ne igyál előre a medve bőrére!

„Korábban az alkotók visszavonták a filmet a szerepléstől, mert finanszírozási nehézségekbe ütközött a fesztiválszereplése. Segélykérésükre viszont azonnali segítségnyújtást kaptak az Origo Film Grouptól, így rekordidő alatt elkészültek a hiányzó munkálatokkal, amivel mégis lehetővé válik a film A-kategóriás fesztiválon történő világpremierje” – szól a sajtóközlemény.

A Drága besúgott barátaim magyar mozibemutatója szeptember 13-a. Állítják most. Elvileg, tesszük hozzá. Mindezek után erre azért nem vennénk mérget, vagy mit. Mi majd inkább csak a bemutató után isszuk meg azt a felest. A fogadáson, ingyé.

Szerző: Mediafika  2012.06.29. 11:21 Szólj hozzá!

Címkék: film hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr314618929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása