„Megkéselte férjét egy nő Olaszországban, mert a férfi át merte kapcsolni a tévét teleregényről focimeccsre” – adta hírül csütörtökön az MTI az austriantimes.at infójára hivatkozva. A hír azonban legalább egyhetes, ráadásul az eredeti cikkben sincs időpontmegjelölés.

psycho.jpg

„A 46 éves asszony, Filomena Esposito annyira zokon vette, amikor férje elkapcsolt kedvenc tévésorozatáról a labdarúgó Európa-bajnokságra, hogy kirohant a konyhába, felkapott egy 30 centi pengehosszúságú kést, visszaviharzott a nappaliba és mellbe döfte 52 esztendős párját. A férfi szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, az orvosok szerint a penge nem sértette meg egyetlen fontos szervét sem. Immár nyugodtan nézheti a meccseket, kardos menyecskéje rács mögé került. Ítélet később lesz az ügyben. A házaspárbaj Treviso városában történt – adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.” (MTI 2012. június 21., csütörtök 5:35)

Hát igen, veszélyes sport a tévénézés, pláne, ha olasz az asszony. Meg veszélyes játék a foci is. Azt mondjuk kevésbé értjük, hogy egy egyhetes hír (ráadásul az eredeti cikkben sincs időpont) miért lett olyan fontos pont éppen csütörtökön hajnalban az MTI-nek. Tény és való, csak kicsit régi.

Vagy csak kellett egy Eb-s mínuszos hír a rangos sportesemény iránti figyelem fenntartására?

Szerző: Mediafika  2012.06.21. 12:45 Szólj hozzá!

Címkék: hír napifika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr694602511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása