csoti.jpg"Lady Gaga a minap örömmel értesült New York-i kutatók tanulmányáról, amelyben kifejtették, hogy a svábbogarak az ő zenéjére a legfogékonyabbak" - adja hírül a Bors átvéve a The Sun "értesülését".

 "A kísérlet során a tudósok a csótányok mozgását tanulmányozták, miközben sokféle zenét lejátszottak a rovaroknak, és kiderült, Lady Gaga dalaira indulnak be igazán. A bizarr ötletekre fogékony popdívát annyira feldobta a korszakos jelentőségű felfedezés, hogy megkérte divattervezőjét, készítsen számára egy svábbogaraktól hemzsegő kalapot."

Köszönjük az infót. Most már tudjuk, mit kell tenni, ha a házibulinak hamar véget akarunk vetni. Meg nem erősített információink szerint a csótányok Beatricére is szívesen pogóznak péntek esténként, a verőköltő bodobácsok kedvenc Faith No More albuma pedig a King For a Day - Fool for a Lifetime.

A The Sun híre szerint egyébként Weezer és az Avenged Sevenfold muzsikájára bekábult rovarok éledtek fel Lady Gaga muzsikájára, igaz a kísérlet nem a minap volt, hanem tavaly. A lap azt is írta, a művésznő ki is adta a feladatot tervezőinek: csótányokkal teli kalapot kreáljanak neki. Ez utóbbi infót azonban egy másik cáfolta: szimpla kamu, "absurd" állítja a gossipcop.com.

Ütősek a hírek kicsit nyugatabbra is. Kicsit igazak vagy éppen kicsit nem. Van ez így.

Fotó: rateeveryanimal.com

Szerző: Mediafika  2012.06.13. 14:30 Szólj hozzá!

Címkék: kamu celeb hír a nap címe

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr894585811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása