Pénteken indul a labdarugó Európa-bajnokság a köztévén, amit feltehetően a Marslakók is néznek, a képernyőn egy ideig ugyanis nem lesznek. Úgysem árt egy kis pihi, felkészülés, némi edzés, gyakorlás, hátha így később jobban megy majd. És esetleg labdába is tudnak majd rúgni.

Azért nagyon örülni – sírni, kinek-kinek vérmérséklete szerint – nem kell: a héten a pénteki epizód repül el, illetve a következő héten, június 11-től vonulhatnak egy kis edzőtáborozásra, csapatépítésre a stábtagok. Azaz nem lesz Marslakók. Június 18-ától pedig új műsorsávba kerül a remekmű, esténként valamelyest előbb (18.55-től) lehet izgulni az újabb epizódokon.

A nyár igazi felpörgése előtt  június 29-én lesz az utolsó adás. Aztán elvileg ősszel visszatérnek.

marslakok1_1.jpg

Már indulása óta erősen a középpontba került a Jáksó László fémjelezte Marslakók: részenként közel 6 millába került, az egész projekt 2 milliárd-ra rúghat, a nézettség pedig, hát, nem igen kedvező. Az első dupla epizódot 350 ezren nézték, majd folyamatosan csökkent, és kb. 160-170 ezerre állt be. De aztán ez is csökkent, kissé ironikusnak hat: amikor megjelent a Magyar Narancs interjú Jáksóval – amit letiltott, hazudott, de nem – már 140 ezer körülire süllyedt. Ugyanakkor, mint Jáksó az ominózus interjúban elmondta: „nézetségi követelmény nincs”.

Szerző: Mediafika  2012.06.04. 10:00 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat sport foci m1 hír hetilap közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr334497803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása