Új lakó költözik a Való Világ villájába, feltehetőleg. A volt államfő a múlt héten még velősen azt nyilatkozta: „Ami jár, az jár, ami nem jár, az nem jár”. Feltehetőleg jár, mármint a volt államfőnek egy szerény kégli, ugyanis a Blikk információi szerint „150 millió forintot szán a kormány Schmitt Pál lakásgondjainak megoldására. Noha sem a lemondott államfő, sem a hivatala nem adott választ eddig arra a kérdésre, hogy kér-e rezidenciát”.

A lap megírta, egy néhány nappal ezelőtti kormányhatározatban intézményi beruházási kiadások címmel 150 millió forintot különítettek el az államfőváltás költségeire. Ez hasonló tétel, mint amiből elődjeinek vettek szolgálati lakást, vonta le a következtetést a lap.

Azért van néhány lakása a volt államfőnek: de a szerény, 320 négyzetméteres budaligeti villájában külföldi bérlők lakoznak, a másik két budai luxuslakásában pedig a lányai töltik napjaikat. Az alig 70 négyzetméterével belvárosi lakás pedig azért mégiscsak alkalmatlan egy volt államfő állandó lakhelyeként.

Tehát itt az újabb reality: beköltözik vagy sem? Ki és mikor lesz a Tényleg Való Világ villa új lakója? Szavazni emelt díjas (adó)számon lehet.

Lesz még egy ideig min csámcsognia a médiának Schmitt Pál kapcsán.

Szerző: Mediafika  2012.05.16. 10:08 Szólj hozzá!

Címkék: média politikus napilap

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr64516037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása