„Olyan filmet akartunk csinálni, ami a hard-core rajongóknak ugyanúgy újat mond, mint a többi nézőnek. Trey-nél és Mattnél érdekesebb emberrel még soha nem találkoztam, ahogy a South Parkot készítik, az egyszerre lenyűgöző és inspiráló” - mondta el Arthur Bradford, a dokumentumfilm készítője.

south.JPG

Honnan jön az ötlet, hogy milyen válogatott módon káromkodjon Cartman? Ki találja ki, hogy milyen brutális halált haljon Kenny? A South Park alkotói egészen 2011-ig nem engedtek be kamerát a stúdióba, azonban Arthur Bradforddal kivételt tettek, így elkészülhetett a dokumentumfilm, ami bemutatja, hogyan készül a világ egyik legnépszerűbb animációs sorozata.

Trey Parker és Matt Stone alapító atyák a South Park őrületet 1997-ben kezdték, azóta a már túl vannak egy egész estés filmen, sőt, és a közelmúltban mutatták be a sorozat tizenötödik évadát. Akit lehet aláztak, földbe döngöltek, beszóltak, kiszóltak, politizáltak, sok mindenről lerántották a leplet.

Hogy hogyan és miért kiderül május 20-án a Comedy Centrálon.

Szerző: Mediafika  2012.05.16. 13:29 2 komment

Címkék: tévé animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr114516205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mpatikus Eszetlenellenes 2012.05.16. 21:57:23

Nem tudom kik csinálhatták ki, de SZEMETEK!!! :-)

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.05.17. 08:12:28

Ne siessünk már annyira, egyáltalán ki az a Kenny?Miért kellett kicsinálni?
süti beállítások módosítása