Az m1 „sikersorozatában” tűnik fel a magát előszeretettel tanár úrnak hívató Havas Henrik. A Marslakók című műremekben nem meglepő módon újságírót fog alakítani, persze hogy nem egy mezei, elhalálozási rovatvezetőt, hanem a híres cimlapon.hu főszerkesztője lesz.   

Május elején már pedzegetette egy interjúban, hogy lehet, hogy feltűnik a köztelevízióban. „Annyit elárulhatok, hogy egy hozzám közel álló karaktert kell alakítanom, de részleteket nem mondhatok, mert a fejemet veszik, ha bármit kifecsegek” – mondta a Helyi Témának. Kifecsegjük, kifecsegtük helyette hát mi a nagy hírt. Azért reméljük, nem veszik fejét. Hogy mennyiért vették meg tehetségét, nem tudjuk, minden esetre érdekes, hogy az ATV egyik emberkéje a méltán kiegyensúlyozott köztelevízió szappanoperájában bukkan fel.   

havas_fvi.jpg Havas egyébként már csillogtatta színészi képességeit, a 2005-ös Fej vagy írás? című műremekben szerepelt. Annak idején azzal poénkodott, hogy a filmben lesz egy ágyjelenete Görög Zitával. Szerencsénkre, és Görög Zita is hálás lehet ezért, nem volt.

Az ominózus Marslakók epizód június elsején lesz az m1-en. Nagyon izgalmas résznek tűnik, pláne így, hogy Havas tanár úr emeli az alkotás fényét. Biztosan intellektuálisan szopogatja majd szemüvege szárát. Kár lenne kihagyni, íme egy kis ízelítő.

„A címlapon.hu új főszerkesztője Havas Henrik. Gergő megtalálja az eltűnt lányokat a társkereső oldalakon. Eszter és a nyomozó egyre inkább összemelegednek. Árvay szóra bírja az eltűnt Szandra anyját. Zsanett lebukik Regina előtt, aki ettől kiborul, és fiától kéri számon, hogy hozhatott haza ilyen lányt. Gergő viszont Antost vonja kérdőre, hogy miért állt át a sötét oldalra.”

Szóval lesz Havas, egy kis enyelgés, lebukás, sötét oldal. Mi több kellhet még péntek estére?

Szerző: Mediafika  2012.05.14. 16:33 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 újságíró közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr24508101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása