Az RTL Fókusza számolt be, hogy a Való világ két "sztárja" összetűzésbe került, majd idézte a történteket a Borsonline is. VV Cristofel bántalmazta exbarátnőjét, VV Veronikát, a tányér-, illetve kacsaszájút. A kemény csávó ütötte, verte, fojtogatta - a lány anyjának elmondása szerint. 

Aztán az IQ-harcos VV Cristofel kivégezte Verocska kedvenc plüssállatát. "A plüssállatát tényleg kinyírtam késsel" - vallotta be. Meg beismerte, hogy kicsit pofozgatta a lányt.

A tényleg-való-világ meglehetősen távolinak tűnik két celebünknek, már így is túl hosszúra nyúlt az a 15 perc hírnév. De azért az RTL-nek még mindig szüksége van rájuk. Ha másért nem, hát az ilyen hírekért. Ha egyáltalán igaz. 

Szerző: Mediafika  2012.04.13. 07:06 1 komment

Címkék: celeb rtl tévé hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr774404078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Spanyol Inkvizíció 2012.04.13. 08:37:36

Kérjük vissza a komment lehetőségét az Auth-os poszthoz, cenzorok gyöngye!
süti beállítások módosítása