Sokan, régóta találgatják a médiában, valójában ki, kik, mik (vogymuk), milyen magyar, illetve külföldi érdekcsoportok, oligarchák, kiskirályok, cézárok, szabadságharcosok, bomlasztók, rosszhírünket keltők, pénzügyi befektetők, vérmes, mindenre elszánt szélsőjobboldali-baloldali-liberálbolsevistakommunista körök állhatnak az Egymillióan a magyar sajtószabadságért! elenevzésű formáció mögött.

milla1.jpgA Milla a Facebook-on már elhagyta a százezer rajongót, még messze a végcél. De az igazi irányítót nem külföldön, hanem határainkon belül kell keresni. Sőt, Dopeman csak egy báb, egy élő szövet a fémvázon. Alatta, benne pedig egy hóbogár lakozik.

Milla, a hóbogár mindennek irányítója és mozgatórugója. A Bogyó és Babócából.

Értesülésünket a hóbogár nem akarta sem megerősíteni, sem cáfolni. "Tavasszal engem hagyjanak ilyenekkel békén. De decemberben visszatérek is szívesen adok egy hosszabb interjút is" - mondta, majd lerakta, és kikapcsolta a mobilját. 

Szerző: Mediafika  2012.04.13. 12:52 Szólj hozzá!

Címkék: politikus animáció dopeman

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr884407645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása