Lehet még fokozoni az életérzést, emelni a színész-színvonalat a Barátok köztben, egyúttal megvadult AFC-rajongókat ültetni a képernyő elé. Íme:

"Népszerű sztár Valaki érkezik hamarosan a Mátyás király térre. A fiatalok egyik legnagyobb kedvence, az Anti Fitness Club frontembere, Molnár Tamás saját magát alakítja a népszerű sorozatban." Hűha, meg ne zavarodjon, hogy most melyik szerepben is van. Túl nagy feladatot azért ne adjunk neki. Nem mintha alapból ne egy szerepet játszana, de hagyjuk a további elmélkedést. Tehát:

"A történet egy, a fiatalok által szervezett buli körül forog, amelynek eseményei természetesen számos meglepetést és fordulatot tartogatnak a nézők számára. A rajongók AFC ToMija szívesen vállalta a szereplést a Barátok köztben, és a forgatás során hamar megtalálta a hangot a sorozat fiataljaival is." Az öregeket meg elküldte az anyjukba.

Az üröm az örömben, hogy a rajongóknak június elejéig várniuk kell, hogy, kedvencük Mátyás király téri látogatását és kalandjait megnézhessék. Így jártatok.

Szerző: Mediafika  2012.04.04. 10:57 Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb rtl barátokközt

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr384362847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása