"A Jobbik elnöke tehetséges politikus, akit tehetsége kibontakozásában megsegít mostanában a kormányoldal azzal, hogy valódi tényezőként tekint rá" - olvasható a Népszabadság mai számában, az Ötödik hasábban, a címlapon. Valódi tényező? Ha tetszik, ha nem, a Jobbik támogatottsága egyes közvéleménykutatók (Tárki november, Medián március) szerint meghaladta az MSZP-jét. Lehet mutogatni, de erről az összes politikai párt tehet.  

Miért Marslakók a címe a most indult, mellekkel telezsúfolt, oknyomozó-bulvárújságírókról (akik a neten gyűjtik az infót) szóló sorozatnak? "Jáksó László szerint a cím főhajtás Teller Ede és magyar tudóstársai előtt, akiket az amerikai atomprogram központjában, Los Alamosban különcségük és zsenialitásuk okán így neveztek. Ez egyébként a fiktív bulvárlap neve is" - írja a Marslakók.net "rajongói" oldal. Szép kis főhajtás egy bulvárlappal hajlongani.

Szerző: Mediafika  2012.03.06. 09:43 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat politikus napilap közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr724292285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása