A comment:com egy korábbi bejegyzésében már jelzett egy érdekességet, vajon miért hallgatja agyon egyes műsorait a Magyar Televízió?

Van, ami mindenhonnan folyik, de másokra egy satnyja sajtóközlemény sem jut. Íme egy újabb műsor valami: Munkaügyek - IrReality Show.

Egy werkfilm lesz róla március 11-én, vasárnap este az m1-en, de egy rövid leíráson túl semmit nem tudni róla.

"Úgy tartja a mondás: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Az m1 legújabb IrReality-sorozatának szereplőire,  a munkaügyi hivatal dolgozóira ez a mondás nem igaz: ők hibát hibára halmoznak, hiába kerülik a munkát nagy ívben. Professzionalizmus, kompetencia, szorgalom, hatékonyság, kollegialitás - ezek azok az értékek, amelyek hivatalnokaink számára örökké elérhetetlenek maradnak. Ebből a werkfilmből megérthetjük, miért húzódik egy tizenöt napos ügyintézési határidő öt éves elévüléssé."

A főszerepeket ráadásul ismert, elismert színészek alakítják: Molnár Piroska, Mucsi Zoltán, Elek Ferenc, Murányi Tünde, Fodor Annamária, Tamási Zoltán, Kovács Lehel, Lengyel Tamás. Akik azért már valamit letettek az asztalra.

Szóval akkor miért e hallgatás? Kész irreality.

Szerző: Mediafika  2012.02.15. 13:41 3 komment

Címkék: reklám m1 közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr884113239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adam hyl 2012.03.16. 20:54:33

szerintem is hatalmas! várakozással teli napjaim lesznek 18-ig! hajrá!

Mediafika 2012.03.19. 09:23:08

Na, és látta valaki? Habár csak az egyik részt sikerült tegnap megnézni, de hátha lesz belőle valami. A Marslakóknál tuti jobb. Van itt alkesz, ironikus irodista, unalomig ismert Mucsi karakter (ami azért jó), egyelőre kissé sematikus főnökasszony, nagyon laza, NAV-által fenyegetett új gyerek. Szóval?
süti beállítások módosítása