„Gyökeresen átalakítják az Esti Showdert – tudtunk meg egy stábtagtól, aki sokakkal együtt emiatt elvesztette állását. Fábry Sándor műsora azért szorul felújításra, mert sok nézőt veszített” – írja a híres-neves Bors. Szinte mindenkit kirúgtak az ex-showman mögül.  

Az utóbbi időben már túl sok poént nem gyártott – gyártottak neki –, fingás, cigányozás, buzizás már kevés volt, Gyurcsányt meg már minek fikázni.

A cikk szerzője feltehetőleg megkapja majd a magáét, pereit az ex-showmantől, előszeretettel játszik ilyet. Köztudomásúan utolja az újságírókat. Amihez szíve-joga, de azokat is, akik nem rossz szándékkal írnak róla, hanem mondjuk éppen propagálják valamelyik baromságát.

Nem is olyan rég egy róla készült cikket olvasott át, megjelenés előtt, ne hogy valami baki maradjon benne. Egy szót javított, majd az elköszonés helyett feltette a kérdést a szerzőnek: „Nem tudja, miért alkalmaznak analfabétákat újságírónak?”

Pont azért, amiért fingós-cigányozós ex-showmant RTL Klub-súgógépről olvasónak.  

Szerző: Mediafika  2011.08.18. 13:40 Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub fábry fingás súgógép

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr723162690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása