A városi copfos csajszi bevágódik szerény kisterepjárós BMW-jébe, majd útra kel(l). Lilu kerítőnek állt, tarsolyában néhány kérdéssel. Az ég mindenhol szép kék, néhány gyönyörű felhő úszik csak az égen, szarszag sehol, csak gyönyörű porták, 100 milliós szerény pecók, cuki kis vaddisznók, gyönyörű lovak. És nőre, asszonyra, igaz szerelemre, pinára váró gazdák. Elindult az RTL-es Házasodna a gazda című műremek.

gazda2_k.jpg

Az első Szilveszter. „Egyedül élek, de napközben a szüleimmel vagyok.” De azért nem Babettával jár. Na, övé a jó pár milliát érő kiskastély, jó parti lehet. Tipikus, átlagos magyar tanyatulaj. Lilu közben elmerül a rejtelmekben, Szilveszter ugyanis szívesen aprítja a fát, láncfűrésszel. „Ez nem egy svájci bicska” – tör elő Liluból.  A háttérben egy újabb szerény épület, egy kis istállócska, de Lilu bekeményít, most aztán tényleg kideríti, miért nem talált asszonyt magának Szilveszter. Csak. De kéne. Nagyon.

Tamás gazda kiugrott pap, a ténytől Lilu szinte képtelen szabadulni. Az emberi nyáj terelgetése után most szürkemarhákat igyekszik jó útra terelni, kevesebb gondja van velük. A kerítőnő Tamást a szerelem mindent elsöprő erejében bíró lányoknak ajánlja. Esetleg ex-apácáknak.

De Lilu tép is tovább. BMW-be beszáll, beletapos, és már érkezik is Tomihoz, aki állítólag nagyon vicces, csak a kis blokkjában egy jó poént nem sikerült kinyomnia magából. De legalább a szülei mindig nevetnek rajta. „Szeretek nevetni, így amikor csak tehetem, szívesen nézek stand-up comedyt” – vallja. Hát inkább csak nézzed. Egyébként sertéstelepe van, malackodás mellett eddig nem igen jutott ideje a lányokra. Mondjuk azért ez sem az a kifejezetten lepukkant, büdös-szarszaggal szépen körbelengett tipikus telep. Milyen legyen a csaj? „Akadjon meg rajta a szemem, családcentrikus legyen, be tudjon illeszkedni és velem akarjon mindig lenni.”

András egy kis vadasparkot is vezet. Szarvasok is vannak itt, mint Lilutól megtudjuk olyanok is „akik a simabőrű barátaikat szívesen követik.  No meg vaddisznók. Háromgyerekes, a lurkók már felnőttek, a férfi  elvállt. Néha azért befigyel egy diszkó és bál. András csak nagy szemű, nagy mellű hölgyek jelentkezését várja. Ugyanakkor kiegyensúlyozott is legyen a nő, ja, és szeresse a természetet, az állatokat. Együtt főzne, takarítana, sétálna vele.

Ottó a szőlő szerelmese, legkisebb fiával él. „Két komoly és szeretetre vágyó férfi”. Bizalom, szerelem szimpátia a kulcsszavak életében. De azért kibújik a szög a zsákból Lilu kérdésére. „A legfontosabb, hogy minél többen legyenek és lehessen válogatni.” Íme egy őszinte gazda, aki végre egy kis tömegszexre vágyik.

József a legérzékenyebb, osztja meg velünk Lilu.  El is hisszük, hiszen tanyáján szandiban, zokniban járkál. Nem egy ösvényen szeretne menni, hanem saját ösvényt vágni. Hát úgy tűnik, van idejük elmélkedni a gazdáknak az élet értelmén. Sportos, vékony csaj kell neki, de lobbajon a szikra. Meg legyen egy jó szandija is.

Rolffal találkozva Lilu is elgyengült, majdnem ott is maradt, de aztán inkább elment. „Ő a gazda szó antitézise” – bármit is jelentsen ez. Lilut kedvesen fogadta, aztán még el is vitte szerény, Nyírbátor lemenőbb verdájával egy körre.  Törékeny, csinos nőre vágyik. Nem kell, hogy mindig átölelje. Néha azért aludjon ott.

Könnybe lábadt Lilu szeme Bence megpillantásakor is. Betöretlen csikóra hasonlít szerinte a csávó. Nagy csalódás, bulizás után most aztán tényleg egy komoly kapcsolatra vágyik lovai közt. Mindenen túl van.

Hát lehet választani. A gazdag, láncfűrészes? A kiugrott pap? A poéngyáros? A vadasparkos? A tömegszexes? A zoknis-szandis? A verdás? A betöretlen csikó? Ön kire szavazna? Szavazni itt lehet.

Nekünk azért ennyi elég is volt.

Fotó: Rtl

Szerző: Mediafika  2012.06.30. 10:30 25 komment

Címkék: sorozat celeb rtl tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr794620431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alaister Grand 2012.06.30. 18:20:41

Látatlanba' megmondom, hogy a műsor lényege az lesz, hogy a "hülye kis városi pinákat" jól beletunkoljuk a disznó/csirke/lószarba, aztán röhögjünk rajtuk ízesen, parasztosan.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.06.30. 18:50:05

Azt hittem a lantművésznek nem lehet alá menni. Pedig...

Shopping 2012.06.30. 19:27:19

A legnagyobb gáz szerintem mégiscsak az, hogy az egész full kamu!!!!

Kitalált karakterek, nemlétező sorsok.

Bell a Donna 2012.06.30. 19:46:22

Belenéztem.
DisznósTomi gáz.
Rolf és Bence nem annyira.
Egyedül a vadasparkos "gazda" volt szimpatikus.
A többit nem láttam.

Lilu nem útra kelL a kis BMW-vel.
Nyelvtannáci üzemmód OFF.

Intermouse (törölt) 2012.06.30. 19:47:32

Megérkezett ez az évtizedes formátum is végre Magyarisztánba... hova szarjak?!

Nyilván egy nyugati, jóléti államban, ahol a városi proli sose lát farmot, állatokat, szart, növényeket, nagyot tud ütni egy megrendezetten disznószar taposó, pulyka elől menekülő, ló hátán zavartan pislogó panelproli csaj.

De Magyarisztánban, ahol a lakosság felének vannak vidéki rokonai, a lakosság másik fele meg a vidéki rokonokból áll, ott szerintem nem üthet akkorát.
Vagy majd összeválogatják a legkényesebb plázacicákat, buta libákat, hogy legyen poén, amikor malacok alól kell kiganézni, vagy lovat kell mesterségesen megtermékenyíteni.

Persze kamu az egész, a kerettörténetek, a karakterek is. Lilu mézesmázos hangon, csillogó szemekkel jópofizik a gazdákkal, közben nekem csak az jut eszembe a csajról, hogy "Szopjatok le mind!".

A gazdák jobban járnának, ha rendelnének a neten egy csóró kambodzsai vagy thai falusi feleséget, akinek a magyar vidék maga a jólét. Az legalább dolgozna, csendben lenne és szülne annyi gyereket, hogy öröm lenne nézni. És még a beltenyésztett, keseszőke, genetikailag nyomi nyírségi tirpákoknak is jót tenne a vérfrissítés.

TGabi 2012.06.30. 21:07:22

Azért a lényeget a legfrappánsabban mégiscsak a Nagyanyám fogalmazta meg. "Ki akar egy ilyen gazdához feleségól menni? Hát ott dolgozni kell!" :)))))

Mrs.Columbo 2012.06.30. 21:10:19

@Intermouse: "De Magyarisztánban, ahol a lakosság felének vannak vidéki rokonai, a lakosság másik fele meg a vidéki rokonokból áll, ott szerintem nem üthet akkorát."

Nahát, nem vagyok túl világlátott, nem is tudtam, hogy más országokban a többség, az összes rokonukkal együtt városban él.

Mrs.Columbo 2012.06.30. 21:16:23

@TGabi: Több ilyen gazdát ismerek, az a kategória, akinek többszáz állata és többmilliós traktorjai vannak, már nem saját kézzel túrja a földet..;) A feleségeknek meg aztán tényleg semmi dolga.

TGabi 2012.06.30. 21:33:25

Mrs. Columbo

De azért jobb félni, mint megijedni:)))

De hová tűnt Columbo felesége? 2012.06.30. 21:54:56

Lilu? Te jó ég, hát nem volt belőle még elég?

Biztosan sok értelmes/beszélni is tudó/csinos/eredeti/, karrierre vágyó végzős/végzett bölcsész lány flangál az utcán - nem kellene esetleg őket kipróbálni?
Talán köztük akad olyan is, aki nem szopatná le azokat, akikből kázi él (ti. a nézőket).

A műsor ettől persze még biztosan sikeres lesz - egy olyan országban, ahol a Gíőzike show nézettségi rekordokat ostromolt, bármi megtörténhet.

GONOSZ 2012.06.30. 22:06:40

Még most sem tudom, hogy mi a lényeg!
Szavazni kell majd, emelt díjas SMS-sel,a végén egy gazda elnyeri a megérdemelt lány kezét és él boldogan, mint nyalekosz Érden? Majd a nyertes pár arája indul a következő vv-válogatáson,hogy tovább blamálja magát.
Vajon a szereplők tudják, hogy ők csak kellékek ahhoz, hogy a televízió sok pénzt keressen velük?
Javaslom, ne nézzük a műsort és ne írjunk róla itt sem, Hallgassunk és akkor nem is fog létezni.

Shopping 2012.06.30. 22:23:56

@GONOSZ: Pont ez a lényeg.
Küldd az SMS t, a csatorna gazdagodjon.
A szereplők ki vannak használva.
RTL

bucbuc 2012.06.30. 23:52:20

@Intermouse: Nem a picsát, csak összegyüjtöttek a minden gyerek lakjon jól kamura, vetőmagra pár 100 milliót bakker.

Azt pedig aki beszopja az nem a földön jár, szép kórkép az országról.

átlátó 2012.07.01. 00:30:58

A Lilut kell versenyt kapaltatni oszt annyi... azon lehetne röhögni es közben meg sört vedelni esetleg szajba udvarolni... meg ilyesmi.

bloggerman77 2012.07.01. 02:53:36

Azért haláli, hogy Lilut azzal a "Sz*pjatok le" beszólással azonosítják... ami egy elrontott felvételt rögzítő kazettáról lett nyilvánosságra hozva (tehát nem élő adás volt), és a beszólás nem a nézőknek szólt, hanem a stábnak, akik ökörködtek a kamera mögött, hogy Lilu ne tudja rendesen elmondani a szövegét.

De természetesen ez az egybites netes megmondóemberekig nem jut el, akik "természetesen" soha nem mondtak el még egy ízes Bazm*eget sem, igaz?

sure_shot 2012.07.01. 07:33:19

és ha egy 13 éves kombi Passat-tal dógozna kopottas-viseletes ruhában, lenőtt hajjal, megtört ráncos arccal, talán hitelesebb lenne? csináljunk olyat, hogy höhö a lilu úgy csinál mintha átlagos proli lenne, ejj de vicces. Az lenne csak a nagy móka, garantált hányás:PPP

Teszik nézed, nem tetszik nem nézed... én nem fogom. Egyszerű ez.

Biscione · http://axl-zizzenetek.blogspot.com/ 2012.07.01. 07:38:56

Ez egy kormánymegrendelésre készült műsor(?), ami a vidéki élet nagyszerűségét hivatott bemutatni. De öngól, mert rögtön kiderül, hogy ott nincs nő.

bknn 2012.07.01. 08:50:39

Lilut láttam pár napja egy reggeli műsort vezetni. Sütött róla a primitívség.

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.01. 11:28:55

A műsor címe helyesen:

Baszna a gazda

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.01. 11:32:38

@Alaister Grand:

Nem, a műsor célja az lesz, hogy az idilli parasztromantikával kábítsa a mónikasón nevelkedett közönséget.

Hogy még véletlenül se higgyék el, amit az Ángyánjózsi a parasztmagyar rögvalóságról meg az uniós pénzek lenyúlásáról hadovál.

No_Fidesz_No_Problem 2012.07.01. 11:34:37

@Biscione:

"De öngól, mert rögtön kiderül, hogy ott nincs nő."

Van ló, birka meg kecske.

Netszamuráj 2012.07.01. 12:25:35

@Intermouse: nyugati, jóléti állam --> <-- panelproli

Csak a panel meg a proli hiányzik nyugatról. ;) Ott nem voltak proletárok, max. a volt NDK területén találhatsz panelt meg volt prolit. ;)

A thai nőben igazad van, azok biztosan hálásabb fehérszemélyek lennének, mint az úri picsák. ;)

blablabla123 2012.07.01. 13:31:37

nekem jobbnak tűnik mint pl. a valóvilág,ott csak tehetségtelen,semmihez sem értő,totál sötét lényeket nyomatnak
amugymeg,lilunak repeszteném a fingóját
süti beállítások módosítása