Ahogyan sok minden egyebet, a tegnapi Eurovíziós Dalfesztivált is sokan sokféleképpen látták. Íme egy csokor:

 

Bakui gagyiparádé magyar részsikerrel (nol.hu)

Az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjének felhozatalát elnézve egyáltalán nem meglepő, hogy a Compact Disco továbbjutott, ez volt talán az este egyik legszínvonalasabb produkciója. Kérdés, mit tartogat még a csütörtök esti második elődöntő. Ha a tegnapihoz hasonló gagyiparádé lesz, van némi esélyünk, hogy jobb helyen végezzünk, mint tavaly.

Kemény ellenfelekkel kell megküzdenie a Compact Disconak (hetivalasz.hu)

Bejutott a Compact Disco Sound of Our Hearts című dalával az 57. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este az azeri fővárosban.

Eurovíziós Dalverseny - döntős a Compact Disco (hirado.hu)

Bejutott a Compact Disco Sound of Our Hearts című dalával az 57. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este az azeri fővárosban. A Compact Disco magabiztos, energikus produkciót nyújtott, amely a teltházas bakui Kristálycsarnokban (Crystal Hall) is tetszést aratott.

Eurovízió: tombolt a Compact Disco (stop.hu)

Volt miért örülnie a Compact Disconak, hiszen továbbjutottak az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjéből. A magyar együttesért legközelebb már a döntőben izgulhat a közönség.

Döntőben a Compact Disco – az angoloknak bejött a magyar együttes (Nők Lapja Cafe)

A magyar fiúk megosztották a nézőket, de az angol médiaszakembereknek bejött a produkció. Tizenötödikként, pont az orosz nagymamák után lépett színpadra kedden este a Compact Disco. A hazánkat képviselő együttes a szavazatok alapján bejutott a legjobbak közé, vagyis újra találkozhat velük Európa a szombati döntőn. A magyarok riválisának tartott svájci banda nem lesz ott a fináléban, azonban az orosz nagyik, az ír ikrek és a román gagyi pop igen, hogy csak a néhányat említsünk.

Szerző: Mediafika  2012.05.23. 08:58 Szólj hozzá!

Címkék: zene szemle m1 közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr794533187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása