Forgott itten egy szép film - A Good Day To Die Hard - tele költészettel. Bruce Willis felforgatta fél Budapestet és néhány autópályát, de legalább dőlt a lé, így megérte a budapestieknek, a magyaroknak, hiszen a beáramlott pénzekból utakat újítanak fel, az ország szépül, lehet belőle csatornázni, békefákat ültetni. És nem utolsó sorban annak örülhettek legjobban honfitársaink, hogy készült egy szép közös fotó Bruce Willisről és Tarlós István úrról. Örök emlék.

De örök emlékként élhet a forgatás helyszíne az alkotókban is. A film második hivatalos trailerében ugyanis felbukkan egy magyar (és egy EU-s?) zászló, és ilyenkor minden igaz magyarnak együtt dobban a szíve. Ráadásul rögtön az első másodpercekben látható.

Hát nem szép? De az is lehet, hogy ez egy főhajtás Bruce Willis személyes kérésére. De az is lehet, hogy nem.

Szerző: Mediafika  2012.11.07. 09:30 Szólj hozzá!

Címkék: film forgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr274894874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása