Ezek a nagy világsztárok mostanság igencsak felborították Magyarország és Budapest életét. Itt van ez a Hugh Grant – aki ugyan csak egy fél mondat erejéig utalt a magyar médiaviszonyokra, de minden magyar újságíró, politikus őt citálja vérmérésklete szerint -, aztán hetek, hónapok óta itt ez a Bruce Willis gyerek, aki hol dublőrével, hol egymaga forgatja fel a belvárost. Ki okoz több kárt Magyarországnak? Bruce Willis? Hugh Grant? Netán Antonio Banderas? Madonna?

Nem csoda, hogy Willisből elege lett a Munkáspártnak is. Thürmer Gyula kiborult, most aztán eljött a változtatás ideje, hiszen forgatásokkal hülyítik a magyarokat, folyik a kulturális gyarmatosítás, egy darabkát is elveszíthetünk nemzeti önbecsülésünkből.

mpart_logo.jpg

Na, Williském huzzál most már innét, mert eljön érted a Thürmer!

„A fővárosi önkormányzat 150 millió forintot kap azért, hogy Budapesten forgatják A Good Day to Die Hard című amerikai filmet.  Eredetileg áprilistól júniusig tervezték, de most július közepén még javában folynak a forgatások. Ezekkel a forgatásokkal rendre hülyítik a magyarokat. Amikor az Evitát forgatták Banderas és Madonna részvételével, elhitették velünk, hogy büszkéknek kell lennünk. Budapestet amúgy Amerikában minden második amerikai összetéveszti Bukaresttel vagy Varsóval, mint látod, nem a név a lényeg, na de így az egész civilizált világ fel fogja ismerni a pesti utcákat. Nem ismerték fel. Most 150 milliót adnak az amerikaiak, hogy két-három hónapon át teljes felfordulást idézhessenek elő a fővárosban. A film ráadásul nem is Budapesten játszódik, hanem valahol Oroszországban, és a harc az orosz maffiával folyik. A kulturális gyarmatosítás most hoz 150 milliót. De vajon megéri-e ennyiért, hogy meghunyászkodjunk magyar voltunkban, megéri-e, hogy akár egy darabkát is elveszítsünk nemzeti önbecsülésünkből? Egyébként is unjuk már a felfordulást, az útlezárásokat.” (A Munkáspárt közleménye)

Elege van Bruce Willisből? Szavazzon a Munkáspártra! Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!

És tényleg: akkor ki okoz több kárt Magyarországnak? Bruce Willis? Hugh Grant? Netán Antonio Banderas? Madonna? Netán valaki más?

Szerző: Mediafika  2012.07.10. 12:15 1 komment

Címkék: politika színész politikus hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr84639680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.07.13. 22:48:31

Megsúgom, hogy az előzetes kalkulációk szerint nagyjából 12-14 milliárd forintot tapsolnak el itt a forgatásra, amiben benne vannak a magyar színészek és a stáb gázsijai, a közlekedés lezárásáért fizetendő összegek, a budapesti légtérhasználat, stb.stb. TIZENNÉGY MILLIÁRD! Ez közel tízszerese annak az összegnek, amit a fenti levél írója állít.

Nem tudom, hogy mennyi kerül ebből a fővároshoz, de azt tudom, hogy egy kisebb hadsereg amerikai filmes emberke (road-októl a a stábon át a színészekig) heteken át Magyarországon él, lakik, eszik, b*szik, itt költi a pénzét erre-arra, és még eleve azért is fizet, hogy itt lehet.

Szerintem, kultúrgyarmat ide vagy oda, szerintem a magyar büdzsének jól jön ez az összeg, nem beszélve azokról a vállalkozásokról, akik kiszolgálják a stábot: etetik, utaztatják, szállásolják, stb.
süti beállítások módosítása