A Fox már korábban bejelentette, hogy kész vége, elég volt a köcsög, bicegő, kissé gyógyszerfüggő, olykor a gitárt is a kezébe kapó Dr. House-ból. 

drhousebot.JPGDe most tényleg vége. "Április 17-én befejeződött a Doktor House nyolcadik, egyben befejező évadának forgatása. A szereplők is szomorúak. A rajongók mellett nekik is nagyon fog hiányozni a sorozat, amely új színt hozott a modern televíziózás világába"  - szól a nyúlfarknyi hír az AXN jóvoltából.

Omar Epps twitterezett is egyet, miután levetette köpenyét: „Egy korszak véget ért. Ebben mi is biztosak vagyunk." Nagyon frappánsra ugyan nem sikeredett a szöveg, azért tolt hozzá egy fotót is.

Hugh Laurie nem szivatja többé Lisa Edelsteint, nem kacérkodik sajnos többet Olivia Wilde-dal, s nem tesz többé keresztbe (vagy éppen neki) Omar Epps. Megúszta Hugh Laurie azt is, hogy David Morse újból igencsak megfingassa, ahogy elég jól sikerült neki néhány évaddal korábban.

Szerző: Mediafika  2012.04.19. 15:43 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat axn tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr184461223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása