Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy mit gondol a görög isten, a pornópápa Orbán Viktorról és az egész magyar "kortárs" politikáról, szerencsére még nem derült ki, illetve nagy nyilvánosság előtt nem, csak a hatalmas kalandjai, milliói, csatornaváltásai. Hogy Orbán Viktor mit gondol őróla, arról sincsen túl sok információnk. Meg arról sem, hogy most éppen a miniszterelnök mit csinál. Semmit nem tudunk semmiről.

Hogy Gyurcsány Ferenc mindeközben újra befogadott e egy kislányt a Rózsadombon, azt sem tudjuk, de azt sem, tényleg olyan jó volt e Miskolcon. Meg hogy most éppen mit pötyög be a blogjába. Meg hogy van e ideje frissíteni a fészbukját. De le is szarjuk.

És hogy mindeközben a Jobbik szexel vagy éppen egy újabb liberálbolsevistazsidómindenszarmindekiügynökárulógeci összeesküvés elméletet sző, azt sem tudjuk. Pláne azt nem, hogy Vona Gábor éppen szexel e.

Ez csak egy próba, hogy ilyen címre, ilyen tartalomra, hányan klikkelnek ide.

Ja, és Malév, Európai Parlament, elítélés, leminősítés, boldogtalanmagyarok.

Szerző: Mediafika  2012.02.16. 22:38 Szólj hozzá!

Címkék: média orbán gyurcsány szex jobbik malév alekosz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr714120760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása