A szerkesztők, mentorok talán egy kicsit jobban is ügylehetnének arra, hogy azt a látszatott keltsék, hogy még nem tudják, ki is jut tovább a nagyszerű vetélkedőben.

Az RTL Klubon, illetve a Coolon futó adásokból ugyanis, aki egy kicsit jobban odafigyel, rájöhetett már szombaton este, hogy nagy valószínűséggel ki is juthat, juthatott tovább a vasárnapi nagy "megmérettetésen".

Persze tudjuk, hogy ez egyelőre nem élő műsor, mármint az RTL-en - így viszont jobban lehetne ügyelni a részletekre az utómunkálatok során. Persze nem lehet könnyű a szombat esti, hetekkel, hónapokkal korábban felvett, szombaton leadott műsort a Coolon - már élőben - értékelni, de valaki elvileg azért profi, hogy ezt megtegye. És ha tetszik, becsapja a nézőt azzal, hogy ő bizony még nem is sejti szombaton este, hogy ki jut tovább vasárnap...

Már ebből is lehetne nagyon mélyenszántó erkölcsi ítéleket hozni, de hát ez a média, legyinthetnénk. (A filmben sem hal meg igaziból a bácsi, és a forgatások alatt általában egyetlen állatnak, növénynek, földönkívülinek sem esik bántódása...)

Az viszont már erősen megkérdőjelezhető, hogy ilyenkor emelt díjas SMS-ben, betelefonálgatásokkal forintok gurulnak (vajon ki jut tovább kérdést feltéve) a szolgáltatóhoz, illetve a csatornához. 

Bennük van az X-Faktor.

Szerző: Mediafika  2011.10.10. 11:14 1 komment

Címkék: rtl tévé x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr743291401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.11.21. 07:54:54

"Kislány, ha nem azt csinálod, amit mondunk, teszünk arról, hogy rosszulj szólj az élőadásban!"
/Nagy Feri bácsi/
süti beállítások módosítása