A mi Sándorunk Esti Showdere október 27-én került volna az RTL Klub képernyőjére, hogy egy újabb, nagyszerű estét hozzon drága nézőinek. Fábry ugye elvileg egyedül maradt, úgy tűnik, most még inkább.

Okok, magyarázatok egyelőre nincsenek, azt tuti, hogy - jelen állás szerint - Fábry helyett David Caruso ered a bűn nyomába: lesz hídnak ütköző yacht, gyilkosság, váltságdíj, hamis ékszer. Kevesebb fingással, cigányozással, gyurcsányozással.

Már ez is viccesebbnek tűnik, mint a jobb napok is megélt show-műsor.

R.I.P.?

 

Szerző: Mediafika  2011.10.10. 13:38 1 komment

Címkék: rtl tévé fábry fingás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr943291712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.11.21. 07:51:57

Teccetvolna a Legendás [haknizás közben a végigült 400-400km-eken át keletkező]Vonalkód körösztapjának olyan jóoldalinak lennie, mimnt az örökös Aranymellémny-díjas Modor Tibornak, akkor rögtön nem lenne annyira rossz a műsora, hiszen a Hírcsárda is emnnyire jó!
süti beállítások módosítása