petofi_robbiewillimas.JPG„Ma Magyarországon a Petőfi Rádióban az egész nap rólam szól: dalok, koncert, interjú a legújabb lemezemről és a magyar rajongóim élménybeszámolója - reggeltől éjfélig. Hallgassátok!” – tette közzé büszkén Facebook oldalán Robbie Willimas, izé, Williams. (Pár perce levették...)

Ugyanis kreatívjai úgy tűnik, magyarul jobban tudnak, mint saját munkaadójuk nevét leírni. No sebaj, azért boldog születésnapot drága, negyvenéves öreg Robbie Willimas, izé, Williams. Jó, van ilyen, de mégis. 

A gigasztár egyébként, aki ne tudná, április 25-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. 

UPDATE: 11.15. körül a hiba kijavítva. Most legalább a több, mint 4,3 millió kedvelője is nyugodtabb lehet. (Az ilyen hibák elkerülése végett van, lenne olykor szükség a megfelelő szakemberekre...)

Szerző: Mediafika  2014.02.13. 10:45 Szólj hozzá!

Címkék: zene rádió celeb baki facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr825812282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása