spajzbanvannak.jpgA TV2 első heti, hivatalos műsorprogram-ismertetőjében szerepel egy érdekes műsor-elem. Január másodikán, csütörtökön déli tizenkét órától új műsor indul, a címe: Adás felfüggesztés. Ráadásul jó hosszú, ugyanis tizenkét (!) órán keresztül, éjfélig tart.

Hivatalos info egyelőre nincs az ügyben. így csak találgatni tudunk. A hosszúra nyúló szilveszteri és afterparty-ra készülnek vajon a TV2 belsős, külsős, számlás, nem számlás dolgozói? Vagy a kínaiak más a spájzban vannak (mennek már a nagy találgatások, hogy milyen befektetői csoporthoz kerülhet a TV2), és egy maratoni prezentációra készülnek, előre meg nem adott tematika szerint?

Az RTL Klub 2012.  augusztus 6-án töltötte 12 órás büntijét, a médiahatóság (ORTT) egykoron még a Mónika Show egyik nagyszerű jelenetéért (2009. március 9.) szabta ki az adásfelfüggesztést: "a kiskorúak személyiségfejlődése szempontjából kényes témának tekinthető szexualitást, és főleg a szexuális bűncselekménynek számító pedofíliát, részletező módon mutatták be".

Nagy valószínűleg valamilyen büntetés állhat persze az ügy mögött, de erről a TV2 hivatalos tájékoztatást egyelőre nem adott ki. És a Nemzeti Média- és Hírközlő Hatóság sem.  A csatorna az idén már több bírságot kapott a Médiatanácstól, elsősorban burkolt reklámok miatt.

Szerző: Mediafika  2013.12.16. 12:30 Szólj hozzá!

Címkék: média tv2 tévé pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr695694963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása