jolie_nytimes_capelli.jpgBrad Pittné, mint arról a fél világ beszámolt, eltávolítatta melleit, mert hordozója annak a génnek, amelyek mutációja összefüggésbe hozható az örökletes emlőrákkal és petefészekrákkal is. Majd következett a következő hír: Christie’s londoni, szerdai árverésén David LaChapelle fényképére lehet licitálni. A fotón Angelina Jolie félmeztelenül egy lóval játszadozva látható, a mellek azért csak részben láthatók. Összefüggés?

Angelina Jolie a New York Times oldalán számolt be döntéséről és az elmúlt hónapokról. A biztonság kedvéért nem túl bonyolult angolsággal. Fontos levél, fontos vélemény ez. Életbevágó. Természetesen minden nőnek és férfinak is szól. A világnak.

Az árverésen biztosan nagy tolongás lesz, amiről a média mindenféle felületen beszámol majd. Persze a Christie’s katalógusába már korábban, de sokkal korábban is szerepelt az árverésre bocsájtott felvétel, ezt nem győzték a hírekben hangsúlyozni.

david_lachapelle_angelina_jolie_horseplay_los_angeles_2001_d5670496h.jpg

A két hír alig egy napos, félnapos napvilágra kerülése közt azért némi összefüggés akad. Hogy az időzítés tudatos vagy sem: csak nagyon kevesen tudják.

Érzékeny kérdés, olyan, amit feltenni is illetlenségnek tűnik. Vagy az az illetlenség, hogy így időzítették e két bejelentést? Az összefüggés tényleg csak véletlen műve?

Fotó: www.nytimes.com, www.christies.com

Szerző: Mediafika  2013.05.15. 10:00 1 komment

Címkék: média celeb színész hír pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr855301158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2013.05.27. 09:39:29

Érdekes hírek.
Mit is tudunk meg?
Azt, hogy valamiről a "a fél világ beszámolt".
A fél világ? Mi lehet a fél világ? Mit takarhat?
Van válasz, csak ki kell fejteni a hírek közül: "a média mindenféle felületen beszámol majd".
Tehát a fél világ a média mindenféle felületének a fele.
süti beállítások módosítása