Hugh Grant ugyebár a napokban bírálta a médiát, illetve egy fél mondatban a magyar helyzetet is. Ahhoz képest, hogy a magyar helyzetről túl sokat nem mondott (inkább Berlusconit fikázta), az ellenzéki sajtó oldalakon át írt Hugh Grant beszólásáról, a kormányközeliek persze jóval kevesebbet, de annál sértődöttebben.

Mint a Bors megjegyzi, a kormány nevében Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár válaszolt a színésznek. „Szerinte Grant információi hiányosak a témában, ezért mindent elkövetnek, hogy a jövőben részletes információhoz jusson a magyar sajtó működéséről.” Nagyon kíváncsiak lennénk Hugh Grant arcára, amikor átveszi Kumin pakkját. És mi lesz vajon benne? Azért mielőtt elküldik észrevételeiket, szívesen átolvasnánk mi is.

pálffy_parl.jpgPersze a médiaguru, Pálffy István, a parlament kulturális és sajtóbizottságának KDNP-s alelnöke sem hagyhatta mindezt szó nélkül. „Szerintem Hugh Grant benne ragadt valamelyik szerepében, és még mindig azt hiszi, hogy ő az a brit miniszterelnök, mint akit az Igazából szerelem című filmben alakított” – mondta Pálffy. Kemény szavak, tele szakmai érvekkel.

Meg nem erősített információink szerint közben Hugh Grant már fel is kérte Pálffy Istvánt, hogy következő filmjében felbukkanjon. Pálffy a Bridget Jones’s Baby című filmben alakíthatná Hugh Grant a bort igen kedvelő sajtósát. Egyedi információnkat egyelőre senki nem akarta megerősíteni, sem cáfolni.

Fotó: parlament.hu

Szerző: Mediafika  2012.06.29. 13:00 Szólj hozzá!

Címkék: film celeb politikus hír

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr304619066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása