Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan - mert hiába hirdeti egy-egy lap, a "hír szent, a vélemény szabad", egyeseknek nem, illetve csak szűrve - részegen ült be a stúdióba. De nem. Kommentelők tucatja vonta le a következtetést, és ítélt el valakit, valamit, mert úgy hallotta hogy, vagy éppen egy médium azt sugallta, hogy. 

Rosszul lett. Máskor is előfordult már.

"Auth Magda hírolvasó-bemondó rosszulléte miatt hibásan hangzottak el a Vasárnapi Újság című műsor hírei az MR1-Kossuth Rádióban; a bemondónő munkavégzés közben, a mikrofon mögött lett rosszul, majd kórházba szállították."

Adott már okot az MTVA arra, hogy ne minden egyes sajtóközleményét úgy fogadják el, ahogy. De azért ha egy ilyen esetről van szó, talán nem kellene magát mértéktartónak tartó lapoknak még mélyebbre süllyedniük. Azért ez - még ha ittas is lett volna - meglehetősen messze áll a Tilos Rádiós, részeges karácsonytól.

Más dolog, hogy hibázott a szerkesztő, rendező, hogy a hírolvasót beengedték a stúdióba, ha ilyen állapotban volt. Ha akkor már olyan állapotban volt. Előbb le kellett volna keverni a hírolvasást, és az előre felvett sporthíreket előbb elindítani.

Szerző: Mediafika  2012.04.10. 14:12 210 komment · 5 trackback

Címkék: rádió részeg közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr824380743

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Morta bazmeg" - Auth Magdát megint mikrofonhoz engedték 2012.11.22. 08:28:22

KÖZSZOLGÁLATI (!)  Bartók Rádió. Muzsikáló délután, 17:01:40 A drágajó bemondóasszony élő egyenesben bazmegelt egyet a bakija után.Húsvét hajnalán a Kossuth Rádióban már bebizonyította, hogy ALKALMATLAN a bemondói munkára, utána tele volt a médi...

Trackback: Hoffmann Rózsa fúrta meg a Tévémacit? 2012.04.11. 12:29:30

Már az óvodai alapprogram vitájában is kiállt amellett, hogy a kislányok babázzanak, a kisfiúk pedig fiús játékokkal játsszanak, hogy idejében elkezdjék megtanulni a hagyományos nemi szerepeket. Nyilván ez az oka, hogy az egyedül játszó, babájával mesé...

Trackback: Hoffmann Rózsa fúrta meg a Tévémacit? 2012.04.11. 12:27:58

Már az óvodai alapprogram vitájában is kiállt amellett, hogy a kislányok babázzanak, a kisfiúk pedig fiús játékokkal játsszanak, hogy idejében elkezdjék megtanulni a hagyományos nemi szerepeket. Nyilván ez az oka, hogy az egyedül játszó, babájával mesé...

Trackback: Részegen olvasta fel a híreket Auth Magda a kormány propagandaműsora, a Vasárnapi Újság húsvéti adása előtt a közrádióban? (audio) 2012.04.11. 10:08:42

  A hatórás híreket Auth Magda olvasta fel, meglehetősen egyedi és szabadszájú stílusban. Többször belezavarodott a szövegbe, és hangos monológgal próbálta nyugtatni és összeszedni magát. “Hat óra van, kezdődik a Vasárnapi Újság. Jó reggelt ...

Trackback: Részegen olvasta fel a híreket Auth Magda a kormány propagandaműsora, a Vasárnapi Újság húsvéti adása előtt a közrádióban? (audio) 2012.04.11. 08:59:24

A hatórás híreket Auth Magda olvasta fel, meglehetősen egyedi és szabadszájú stílusban. Többször belezavarodott a szövegbe, és hangos monológgal próbálta nyugtatni és összeszedni magát. “Hat óra van, kezdődik a Vasárnapi Újság. Jó reggelt kívánok...

midnight coder 2012.04.11. 05:48:41

@Közbiztonság Szilárd: Nem. Hasonlítsd össze a két felvételt. Részegség esetén másképp torzul a beszéd. Kazal László anno ezt zseniálisan parodizálta is: www.youtube.com/watch?v=tu-cWQ5po9M

Szekeres egy az egyben ugyanezt produkálta is élőben. Auth problémái más jellegűek voltak.

Ha meg megiszol fél liter vodkát, az detox, akkor már nemigen olvasol be semmit.

Ami meg az utódpártot illeti, sok komcsi van ugyan a FIDESZ-ben is, de jogilag az MSZP az utódpárt. Amikor szétvált az MSZP és az MSZMP akkor az előbbi vitte a pártvagyont, a káderek többségét, a jogutódlást. Pár elaggott komcsi, akik a hülye balos eszméiket komolyan vették kilépett, de a Párt az MSZP maradt. Akik pedig azóta csatlakoztak a Párthoz, bizony szintén tudták, mihez csatlakoznak. És bizony Hornék elég rendesen rá is játszottak az utódpárt jellegre, más kérdés hogy egyre kevesebben vannak és lesznek akik emiatt az MSZP-re szavaznak.

nu pagagyí 2012.04.11. 05:57:16

Hogy is mondta annak idején, mikor kirúgták egy kollégáját? Na végre!

preddy 2012.04.11. 06:32:37

Aki beteg, az rosszul van, nem röhögcsél...
Lehet hogy nem volt részeg, csak bedrogozott!

welow 2012.04.11. 06:38:28

Lehet rosszul lettezni, de részeg volt. Ez tény.

Behajtó70 2012.04.11. 06:39:16

@nu pagagyí: Kollégáját? bulgárgyörgyre gondolsz? Az egy politikai ejtőernyős volt, a szélsőbal oldalról, pont olyasavalaki, mint a jobbikban a múltheti zsidózó zsolt. Nem volt az ott kollégája senkinek!

Dick The Nick 2012.04.11. 06:39:26

Kurva jó anyag :D Már megy a mém gyártás ezerrel. "Deják téri nanánenáná hol, ne izgulj ne izgulj" XDXDXD

welow 2012.04.11. 06:45:08

@midnight coder: Te lehet, hogy detox félliter vodkától, de aki naponta iszik, annak ez az alap. Én a huszas éveimben (míg nem volt autóm), napi két deci pálinkával kezdtem. És nem 37,5 fokossal mint a mai vodkák, pálinkák, stb. Napi egy litert anélkül lenyeltem ötven fokos löttyből, hogy bármi baj lett volna a munkámmal.

És ez a munaktársaim döntő részére nagyjából szintén igaz volt.

Ne magaból inulj ki!

herut 2012.04.11. 06:45:28

A fentiek (poszt és az eddigi hozzászólások) kitűnően tükrözik mindazon érzéshalmazt amiért szilárdan hiszek hazám felemelkedésében.

Dick The Nick 2012.04.11. 06:55:40

Rengeteget piálok, így számomra nem kérdéses hogy volt e benne alkohol. De a szesz mellé tuti valami gyógyszer is vegyült, nyugtató vagy ilyesmi. Igen sok internetes mém lesz az ilyen "deják tér nanánáhol" beszólásból :D Amúgy egyet értek vele ilyen munka és hatalmi közegbe nehéz nem sz@rrá inni magad.

Judit10 2012.04.11. 07:04:37

@vkaresz6:
Egyetértek, és még annyit, hogy aki részeg, nem tud szavakat olyan szépen és tisztán kiejteni, mint ahogy ő tette azokban a mondatokban, ahol még nem volt érezhető a rosszulléte. Aki visszahallgatja, érzékelheti, hogy ez nem egy részeg ember akadozó beszéde, abban egész biztos vagyok, hogy részegen nem is engedték volna odaülni.
Gondolom, majd megtudjuk, mi is okozta pontosan a rosszullétét.

zanzibear 2012.04.11. 07:11:38

Kár ezen pattogni, valószínűleg élő adásban jött ki rajta egy olyan idegösszeomlás, amit addig valószínűleg nem is látott az adásvezető stb. amíg a hírolvasásba bele nem kezdett, mert akkor kisebb benne a feszültség.
Más szakmában is előfordul, nemrég volt több hasonló hír utaskísérőkről, és egy pilótáról is.
Jobbulást neki, és mielőbbi újra munkábaállást!
(Az alkohol hatására a gyors mozgások fognak elmosódni először, pl. nem pörög az "R" stb., ez egyáltalán nem ilyen jellegű zavar volt.)

Wagem 2012.04.11. 07:26:15

@ökörpöröly: Te még itt tartasz??FIDESZ agit prop.Még mindig Shidt a téma a korlátolt agyadban?
Ugass a hibbant "ellopott ..hehe..:-)"dolgozatáról te nyomorult ökörfasz.

zaturek 2012.04.11. 07:28:13

@Közbiztonság Szilárd:
"Mert a rádió, az közmédiA."

Értem. Köszönöm a kijavítást.
Mester.

Idet 2012.04.11. 07:48:53

@bloggerman77:Pontosan ez volt a benyomásom nekem is. Szerintem gyenge agyérgörcs volt az ok. Tulajdon nagyapám kettőn esett át, és épp ilyen - vagy nagyon hasonló - tüneteket produkált.
Undorító, ahogyan itt egyesek egy bajba került ember szerencsétlenségén kiélik a saját frusztrációjukat és aljas hajlamaikat. Ha névvel-képpel kellene ezt tenniük, majd mindjárt visszább vennének, vagy a szájukat befognák.
Ebből a társadalomból tényleg hiányzik a szolidaritás minimuma is.

Idet 2012.04.11. 07:53:45

@welow: Mi az, hogy tény? Ott voltál? láttad? Megfújattad vele az alkoholszondát? Orvos vagy? Pont annyit tudsz, mint mindenki más: semmit. Csak találgatsz.

Mikrobi 2012.04.11. 07:56:42

A sporthírek úgy hangzottak el, hogy közben még ment halkan a vita a bemondóval, tehát az nem volt előre felvéve. A mikrofontól eltávolítani sem lehetett olyan egyszerű, max. ha beadnak valami zenét, vagy reklámot. Az a nagy kérdés, hogy valóban látszott-e előre, hogy nagy baj lesz, vagy csak annyi, hogy "a Magdi ma reggel a szokottnál jobban affektált a Bartók hírolvasása közben". Kicsit úgy látom a magyarázatot, mint a Schnitt doktorijával kapcsolatban: "miért hagyták neki, az egyetem a hibás".

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2012.04.11. 08:07:23

ilyen semmi kis poszttal hogyan lehet címlaposnak lenni? Nem értem. De ha máér kikerült, akkor elmondom: ez a nő ittas volt, nem beteg, nem cukros, nem faszomtuggya. Ismerek ugyanis cukrosokat, és ismerek alkoholizálókat is. Az élet igazol, nem az MTVA hazugséghíradója. Nem kell ettől persze kerezstre feszteni a Authot, de a hülyeség hitét álllamvalláásá tenni se kéne - kedves blogger, kedves MTVA!

dr. Bubó 2012.04.11. 08:12:04

érdekes betegség ez a "kényszeres hírkommentálás"

2002 ben amikor drágabolgárúr kirúgását olvasta be, ahhoz hozzákanyarította, hogy "na végre"

10 éve elhúzódó hosszas betegség...

nyilván nem alkoholizmus se nem idiotizmus...

ez egy múló rosszullét...

mindazonaltal 2012.04.11. 08:15:06

Honnan a fenéből lehet tudni egy bemondónőről, hogy fideszes?
Csak azért, mert részeg, vagy beteg?

lobster thermidor 2012.04.11. 08:16:29

A sok nagyokos szerecsenmosdató, aki mindenféle hülyeséget kitalál az ittasság eltagadására tudhatná, hogy egy masszív alkoholistánál az alkoholelvonás is okozhat meglepő tüneteket, sőt egy rövidebb elvonási időszak után bekapott egyetlen feles is hasonló tüneteket produkál. Pont még nem részeg a delikvens, de már bizonyos cselekedetei felett elveszti a kontrollt. Auth Magdával ez történhetett.

Ha pedig ragaszkodnak a másik verzióhoz, akkor azért valamivel hitelesebb lenne a "rosszullét" sztori, ha mondjuk a hölgy kezelőorvosa elmondaná pontosan, hogy miről van szó.
Addig, ameddig ez nem történik meg, és csak a szokásos sumákolás megy, ne tessenek csodálkozni, hogy senki nem hisz a hirtelen támadt rosszullétben.

Egyébként ez csak a manapság szokásos szemfényvesztés! Ne higgyetek a saját fületeknek, se a szemeteknek, majd mi megmondjuk nektek mi az igaz.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.04.11. 08:16:30

@Judit10: "Egyetértek, és még annyit, hogy aki részeg, nem tud szavakat olyan szépen és tisztán kiejteni, mint ahogy ő tette azokban "

hacsak nem ez a munkaja evtizedek ota...
egy reszeg boxolo is jobban fog verekedni nalad es egy reszeg kamionsofor is jobban tud kamiont vezetni nalad. egy reszeg bemondonak meg a viselkedesen latszik, hogy reszeg,. lasd a masik alkoholista narancsosvalagut, palfyt, aki neha majdnem belehanyt a kameraba de tisztan beszelt...

Ajtony 2012.04.11. 08:16:37

@ökörpöröly: nyelvtanból ne oktass, a mondatszerkesztés nem az erősséged - egoizmusról árulkodik a sok, néhol nagyon sok "én".

"Egyébként én Nyugat-Európában én lennék a tipikus konzervatív szavazó"

-és ha már idéztem, legyen még egy:
"Annyira mókás, hogy mindig a legutolsó, prosztó, alja söpredék akar okos lenni!"

gazell16 2012.04.11. 08:22:05

1: faszkalap az összes féreg aki előre megfontoltam sárba rug egy nőbe akit nem is ismer
2: a bolseviszmus több evtizedes kart okozott itt ez orszagban, a sarga irigyseg faktor az nalatok egbekialto.
3: tisztan hallhato hogy a no folymatosan olvas es artikulal, vagyis aki eleteben egyszer berugott az tudja h ez lehetetlen, ellenben idonkent szunet all be a vincehsterben
4: ez a reszeg beszed: www.youtube.com/watch?v=8ubC6_XM5UI&feature=related
5: szegyeljetek magatokat
6: aki ebbe is poltikat, balt jobbat, orbant vagy gyurcsant lat az egy tetu elottem, igaz ez nem szamit a legaljanak
7: legyen anyatok cukorbeteg

dr. Bubó 2012.04.11. 08:24:41

@mindazonaltal: "Honnan a fenéből lehet tudni ...hogy fideszes? Csak azért, mert részeg, vagy beteg? "

igen... az utobbi is elég lenne tudni hogy fid eszes... azok ijjen hitvány emberek...

de itt konkrétan volt fid eszes előzmény mer ő nem pusztán hirolvasó, hanem egyben KOMMENTÁLÓ is...

+politikai vélemény... azaz 3 az egyben...

lobster thermidor 2012.04.11. 08:24:56

Egyébként vicces, hogy manapság még egy takarítónőnek, vagy éjjeliőrnek is szigorú egészségügyi alkalmassági vizsgálaton kell átesnie, mielőtt betöltheti állását.
Érdekes, hogy bizonyos frekventált munkakörök betöltésénél simán eltekintenek ettől. Lehet valaki mentálisan beteg, vagy alkoholista, egy lényeg, a töretlen hűség a párthoz!

field64 (törölt) 2012.04.11. 08:26:41

Nem tudom, mi baja volt/van Auth Magdának, mindenesetre jobbulást kívánok neki. Viszont szentté nem szeretném avatni.

Környezetemben több cukorbeteg is van, magam is az vagyok, szóval megkockáztatnám, hogy egy cukorbeteg nem így viselkedik, ha rosszul van.

„Lehet részegezni, de Auth Magda rosszul lett”

Kedves cikkíró! Lehet részegezni, azt sugallni, hogy ez egy proli probléma, szegény Auth Magdának viszont ennél csak „előkelőbb” betegsége lehet. Azonban egy részeg ember is lehet rosszul (és a részeg is ember), másrészt az alkoholizmus is egy betegség, amelyből nem könnyű kigyógyulni, főleg ha a páciens a józan pillanataiban sem akar, mert önmagának sem vallja be a betegségét.

Nem mondom, hogy Auth Magda részeg volt, vagy alkoholista lenne, de ha segíteni szeretnénk rajta, nem azzal kéne indítani, hogy csípőből elutasítjuk a problémát.

„Rosszul lett. Máskor is előfordult már.”

Aha, és még a kommentelők a rosszindulatúak és érzéketlenek! Ha ugyanis ez már máskor is előfordult, akkor egy kiszámíthatatlan, beteg embert nem kéne adásba engedni. Nem, nem kirúgni kell, hanem találni neki egy olyan, a képességeinek megfelelő munkakört, amelyet szintén el tud látni, viszont nem okoz kínos perceket sem magának, sem a munkáltatójának, sem a hallgatóknak.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.11. 08:26:57

Kurvára senki nem tudja, hogy mi történt. Csak találgattok és a politikai beállítódás alapján juttok egyik vagy másik következtetésre. Gyomorforgató és szánalmas.

El Visco Stello (törölt) 2012.04.11. 08:28:54

A hiszem-nem hiszem teljes mértékben szocializáció kérdése. Akinek idáig csak hazudtak, semmit nem hisz már el. Különösen akkor nem, ha a hatalom nyíltan lopcsalhazudik és ezt a jogot fenn is tartja magának. Hiába kergette el a nép az elnököt, sem ő maga, sem a hatalom nem ismerte be a lopást.
Ebben az esetben pedig az van, hogy egy senki hírolvasócska többet képzel magáról és mindenáron a saját véleményét akarja tudatni a világgal, nem pedig azt, amit mások odaírtak neki a papírra. Ez már annyira elhatalmasodott rajta, hogy tényleg lehet betegségnek nevezni. Csak éppen nem hajlandóak tudomásul venni, hogy vannak betegségek, vagy emberi tulajdonságok, amik miatt egy-egy pályára alkalmatlan az illető. Azzal meg különösen tele a tököm, amikor azzal védekeznek, hogy egy hírolvasóra hatalmas nyomás nehezedik. Nem hinném, hogy nagyobb a nyomás, mint egy sebész, vagy mozdonyvezető esetében. Mindenkire, aki lelkiismeretesen végzi a dolgát, hatalmas nyomás nehezedik.

aniriga 2012.04.11. 08:30:41

Vannak bizonyos kóros,hirtelen fellépő agyi történések,amik ilyen tüneteket produkálhatnak!Nem szabad látatlanba itélkezni!

dr. Bubó 2012.04.11. 08:31:36

@field64: "képességeinek megfelelő munkakört"... takarító ?

@ripők: "Kurvára senki nem tudja, hogy mi történt. Csak találgattok és a politikai beállítódás alapján juttok egyik vagy másik következtetésre. Gyomorforgató és szánalmas."

1012 év feudalizmus alatt mi (parasztok) hozzászoktunk hogy minden titok... és ha titok akkor nyilván IVOTT és RÉSZEG volt... különben nem lenne titok...

dr. Bubó 2012.04.11. 08:33:27

ojjan egyenes gerinccel kiáll és elmongya, mint smit pálesz

dr. Bubó 2012.04.11. 08:34:49

mellesleg nekem az is szimpatikus lenne és emelné a renoméját, ha azt mondja hoyg "betegséggel küzdök, aminek neve: alkoholizmus"

az én szememben kevésbé sújos eset, mint hazudozni..

az alkoholistákat szeretem...

dr. Bubó 2012.04.11. 08:37:14

+elmongya hogy másik betegsége is van: "fidiotizmus"

egyébként ez sem zavar ha valaki fidesznyik a FÜGGETLEN állami rádióban... csak ne hangoztassa ezt minden beolvasott hírt kommentálva....

lobster thermidor 2012.04.11. 08:37:52

@gazell16:

Nem minden részeg dadog, és nem minden ittas ember mászik négykézláb a padlón. Nem kell a sárga földig leinnia magát valakinek ahhoz, hogy részlegesen elveszítse cselekedetei felett a kontrollt. Először csak a gátlásokat oldja az alkohol, sok emberen még külső szemlélő által látható jelei sincsenek. Nem véletlen, hogy a rendőrök alkoholszondát használnak, mert egyébként bemondásra nem lehet kiszűrni, hogy ki fogyasztott alkoholt, ki nem!
Az ittasság első jeleit prímán produkálta Auth néni. Régen ezt úgy hívták, hogy "szalonspicc".

Tessék megkérdezni egy szakembert, ő majd elmondja, hogy ez nem cukorbetegség.
Egyébként pedig nem egy alkoholista hivatkozik arra, amikor éppen valami olyan dolgot követett el amit nem akar felvállalni, hogy nem ittas volt, csak hirtelen leesett a vércukorszintje.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.11. 08:45:11

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Igen, hallottam. Magas hangon és hadarva beszélt.
Sok részeget, hypost és bipolárist láttam, de nem tudom megítélni, hogy mi az igazság. Éppezért SEM használnám fel ezt a nőt arra, hogy rúgjak egyet az általam nem preferált oldal(ak)ba.

Dolgozónép 2012.04.11. 08:46:10

Ezt a kommentsort le kell fordítani a világ összes nyelvére, diplomáciai segédanyagként. Aki idejön tárgyalni, előtte elolvassa, hogy tudja, kikkel áll szemben.

Dr.Bio74 2012.04.11. 08:46:15

Ökörpöröly, hozzád képest a búgócsiga kutyaf...a, nem sámli!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.04.11. 08:49:30

@ripők: nezz rola fenykepet is.

a viselkedes es a felpuffedt, szethullott arc egyuttesen sem eleg, akkor te hiperkorrekt vagy.

en nem. nem is akarok az lenni.

Ringlósztár 2012.04.11. 08:49:59

@A MEDVE NEM JÁTÉK!:
13 évesen ilyen szigorúnak lenni...

gazell16 2012.04.11. 08:52:26

@lobster thermidor:
Ez nem egy indok arra hogy kimentsed a komenteloket akik hirtelen doktor honoris causaval rendelkeznek az ugyben, es egybol "orban a hibas ezert is" a no meg egy alkoholista.
nem lehetne egyszer az eletben oszinten erdeklodve megtudni mi tortent es ne predesztinalni?
Azert mert vannak Sipis fele oskomunista idiotak nem szeretnem ha iylen emberek jellemeznek az orszagot, ha mar BP-et igen.
Az artatlansag vedelme
Fogalmunk sincs beteg e vagy szalonspicces ahogy irod. de maris megkoveztetek mint kozelkeleten a noket a felvilagosult szakallasok

Peetee 2012.04.11. 08:53:43

Én, ha rosszul vagyok, akkor nem beszélek össze-vissza zagyvaságokat, nem csuklik el a hangom, én nem próbálom meg túlzott bátorságtól vezérelve csakazértis végigégetni magam ország-világ előtt; hanem felállok, maximum elnézést kérek a hanghibáért és kimegyek onnan; hányni, lefeküdni, összeesni, elájulni!!!

Nem erőltetem tovább azt, ami egyértelműen nem megy. Nem beszélek össze-vissza.
Talán az agyműködése is "rosszul lett" neki, és ezért nem úgy cselekedett hosszú percekig, mint egy éppen a rosszullétet átélő ember, hanem hirtelen úgy lett rosszul az agya, hogy olyan tüneneteket produkált a testén keresztül, mint egy ember, aki vicces-erős részegre itta magát?

Nekem ez nagyon sántít!!! Ivott, ivott. Fel kell vállalni, nagy égés, úgyis helyrerakja majd ez a stikli jóidőre.
Nincs ebben semmi durva, csupán kellemetlen és ma már pironkodni sem szeretnek az emberek önön hibájuk miatt; így maradt a tagadás meg az ilyen "okos barátok" magyarázkodó cikkje... ez sokkal égőbb; mint bevállalni a valót!

gazell16 2012.04.11. 08:54:40

@ripők:
Igen en is igy erzek
Hanyingerem van
es ha megfigyeled a voros odlal eroteljesen kopdos,vegre talaltak valami lelkuhoz illot, a masikoldal meg reakciobol visszakop mert kiveri a biztositekot naluk ez
De szerencse hogy nem vagyok ilyen mint ezek
Koszonom Istenem
Koszonom szuleim

El Visco Stello (törölt) 2012.04.11. 08:55:54

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Akármi is az ok, az engem nem érdekel. A lényeg az, hogy egy szétcsúszott személyiség, aki alkalmatlan erre a pályára. Engem az zavar, hogy az első reakció mindig az, hogy megpróbálják a lóba visszalapátolni a lószart. Pedig annak nem ott a helye, hanem szépen el kellene takarítani.

Laetus 2012.04.11. 09:00:31

Az egész magyar internet alapja a kontroll nélküli, zsigeri fikázás. Ez élteti, ebből táplálkozik, ez a legfőbb üzenete. Nem is lehet más, hiszen évszázadok óta ez mozgatja a magyart: a másik lenyomása, kinyírása, leszarása stb. Minden külső erő, amelyik a magyar leigázásra készül, erre alapozza a stratégiáját.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.04.11. 09:01:00

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem vagyok hiperkorrekt, de ez tényleg nem elég. Ha be is volt rúgva, mit bizonyít ez? Újabb szög az Orbán-rezsim koporsójába? Ne röhögtess. Hörögni persze lehet.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.04.11. 09:01:56

@gazell16: valoban nem orban a hibas.
ti vagytok a hibasak, akikk orbant szartatok a szonyegre. a ti felelossegetek, hogy husvet hetfon egy bebaszott liba beszel a kozszolgalatiban aztan elhazudjak az egesz tortenetet.

orban csak a tunet. a betegseg ti vagytok. a felelossegtol menekulo, beszari, gerinctelen prolik, akik nem boldogok ha nem szarnak a szajukba uraik nap mint nap.

ti tettetek ezt.

Mikrobi 2012.04.11. 09:02:36

@ökörpöröly: egy ilyen kommentért talán még az MSZP sem fizet, max. a DK

genyamagyar 2012.04.11. 09:03:38

Húsvét volt, naná, hogy ivott!
Az egész állami rádió politikailag elfogult alkoholisták elfekvője.

genyamagyar 2012.04.11. 09:05:52

@gazell16: "Az artatlansag vedelme"

(:DDDDDDDDDDD

genyamagyar 2012.04.11. 09:06:37

@gardarak: Auth Magda NEM cukprbeteg.

El Visco Stello (törölt) 2012.04.11. 09:07:50

@genyamagyar: Így hallotta az elnöktől. Márpedig, ha az első ember mondja, akkor az így is van.

genyamagyar 2012.04.11. 09:08:41

Schmitt is azért plagizált, mert éppen akkor rosszul lett!

Ha ha ha! :-))))

gazell16 2012.04.11. 09:09:09

@genyamagyar:
Az

otulok h midnen voroske tudja h reggel 6 kor reszeg volt
a tenyek teljes ismerete ne befoylaoljon dontesetekben

amugy lezsarom ha reszeg volt a nő, de ha beteg volt akkor meg ti sulyedhettek mint atlantisz
Es amuyg az egesznek semi koze a politikahoz csak savanyu a szolo miota mas szelek fujnak

őszecske 2012.04.11. 09:09:24

Lehet mindent mondani, mert először tényleg úgy hangzott be volt csiccsentve, de ha jobban elgondolkodunk, és aki az embereket jól ismeri, azt is lehet gondolni, hogy kisebb pszichológiai probléma merült fel, és "bepánikolt": így vezette le a hirtelen jött első bakit... Kis idegkimerültség is lehet... ilyenkor az ember hirtelen nem tudja mit is mond...

gazell16 2012.04.11. 09:11:02

En nem olvasom ezt tovabb
Remenytelen rosszindulatu sarga irigy vegyesveru mutuj banda a beka segge alol.
Tovabbi jo sirankozast
Táposok

nemzeti csótány írtó 2012.04.11. 09:11:05

Sok szarkeverő balos párti! Itt minden rendben volt, csak rosszul hallottátok!
Nehogy már jobban higgyetek a fületeknek! Mögmondták hogy mi történt és kész! Csúnya népség!

Mária 2012.04.11. 09:13:45

Hehe, kedves posztoló, ha nem akarnád tovább alázni Auth Magdát, akkor nem írtad volna meg ezt a posztot, hogy ne legyen az elkerülhetetlennél hosszabb ideig szenzáció a téma.

A hangfájlt azért be lehetett volna linkelni, hogy a poszt olvasói saját fülükkel hallhassák, mi történt a stúdióban.

Millió helyre kikerült vasárnap reggel óta, ide például:

mariablogja.wordpress.com/2012/04/09/reszegen-olvasta-fel-a-hireket-auth-magda-a-kormany-propagandamusora-a-vasarnapi-ujsag-husveti-adasa-elott-a-kozradioban-audio-file/

Pipas 2012.04.11. 09:14:26

Ennyi okos embert én még egy helyen nem láttam. Legalább harminc dr. House egy helyen, egyik sem rest, hogy azonnal megossza a diagnózist a nagyközönséggel, mindegyik azonnal tudja, hogy mi volt, miért volt, hogy volt, sőt még azt is, hogy hogyan kellene.

Kedvenceim, a "biztos nem cukorbeteg, mert már láttam cukorbeteget és azt megismerem", a "nem lett rosszul, mert akkor lihegett volna" és a "miért nem mondja el az orvosa, hogy mi a baja?", de persze minden szót élveztem.

Ha a hülyeség fájna sikoltoznátok!

tollas 2012.04.11. 09:15:40

Reggel 6 környékén hogy lehet részegnek lenni?
Legfeljebb másnaposnak, de az már inkább rosszullét.

A részegség amúgy is látszott volna rajta érkezésekor.

Én jóhiszemű vagyok ebben az ügyben.

Mária 2012.04.11. 09:15:44

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ott a pont.

A Facebook-oldalán egyetlen képet tett közzé.

Egy pezsgőspoharat szorongat.

dr. Bubó 2012.04.11. 09:19:47

ez egy 10éve huzódó nagyon sujjos betegség

"A hivatalos magyarázat szerint vélhetően "rosszul lett" az a bemondónő, aki kedden a Magyar Rádió egyik hírblokkját követően magánjellegű megjegyzést fűzött a Bolgár György menesztéséről szóló hírhez. "Na végre! - nyugtázta Auth Magda a rádiós távozásával kapcsolatos közleményt."

index.hu/belfold/bolgar0116/

Mária 2012.04.11. 09:20:09

@tollas:

"Reggel 6 környékén hogy lehet részegnek lenni?"

A közrádiónál is emberek dolgoznak, húsvét vasárnap reggel volt, gondolták, a kutya se veszi észre, ha az adásba kerülés előtt besonkáznak és leküldenek előtte valami komolyabbat.

Ifjabb Tóth György szerkesztő mondta a felkonfot a hírek előtt, és az ő nyelve is akadozott.

Hallgasd meg a felvételt, fentebb linkeltem, de ha Youtube-on rákeresel, húszasával kapod a találatokat.

bgp 2012.04.11. 09:20:37

De minek iszik aki nem bírja?

El Visco Stello (törölt) 2012.04.11. 09:22:45

@Mária: Kikerült, de nem a rádió tehet róla. Ők azonnal törölték. Akkor került elő, amikor szembesültek vele, hogy az internet korában nem lehet eltüntetni. Egy poszt meg azért íródik meg, mert vagyon szabadsága a szólásnak.

dusomoja 2012.04.11. 09:23:48

@parttalan: Tény: Amerikában egy riporter élő adásban kapott agyi infarktust és összevissza beszélt percekig,majd összeesett. De sajnos neked valószínűleg hiába írnak bármit, mivel sem képzelőerőd, sem empátiád nincsen.

dr. Bubó 2012.04.11. 09:24:51

@dusomoja: és a 2002-es "rosszulléte" ? az egy előzmény volt?

windex 2012.04.11. 09:26:01

@zaturek: hát nem tudtad? mert hallod is, olvassák is, sugározzák is, és ez mind mind médium, a rádió meg ezek mind együtt, vagyis média. neked nem magyarázta még el Mindenki Retardált CsakénvagyokazÉsz KöSzi Mester? ;-)

Macropus Rufus 2012.04.11. 09:27:00

az, hogy rosszúlt volt-e vagy sem soha nem fog kiderűlni, de a biztos, hogy már volt régebben is pár érdekes megjegyzése élő adásban, gy.k. kommentelte a híreket akár csak most.

Viszont az sokkal jobban aggaszt, hogy az archívumból törőlték az anyagot. Ez sokkal inkább elgondolkodtatt mint az, hogy most részegen dolgozott-e, vagy csak simán hülye volt.

Holnap után lesz egy szar cikk egy újságban és szólnak, hogy még a Széchenyi levéltárba leadott, megőrizendő példányt is zúzzák be.
Tudom, hogy ciki meg minden, de azért ezt nem kellene. Ez is része volt a hírnek. Gondolom amikor az asva digizi a régi híradokat akkor simán archiválja az akkori - adott eseteben - hasonló súlyú hibákat is.

Ha a csaj részeg volt, ha nem nem illik megsemmisíteni ilyeneket. Ezért archívum az archívum.

dr. Bubó 2012.04.11. 09:27:06

"Más dolog, hogy hibázott a szerkesztő, rendező, hogy a hírolvasót beengedték a stúdióba, ha ilyen állapotban volt. "

a felvételen a műsor felvezetéséből kiviláglik hogy MIND részegek voltak...

nyilván cikinek érzik... gondolom munkahejen tilos inni. így kikéne rúgni őket... de mivel alkalmatlanok ezért joggal félnek a nemfideszes piaci megmérettetéstől...

szánalmas

El Visco Stello (törölt) 2012.04.11. 09:28:05

@dr. Bubó: Bocs, én is 2002-t akartam írni 92 helyett, csak tudod olyan sós volt a sonka, hogy azóta állandóan innom kell.

genyamagyar 2012.04.11. 09:28:43

@gazell16: Nézd, ha valaki úgy beszél mint egy részeg, úgy dadog mint egy részeg, olyan helyen dolgozik, ahol már többször előfordlt, hogy részegen mondták a híreket, és ehhez még hozzávesszük, hogy húsvét volt - nos akkor auth magda részeg volt.

Vedd le szemedről a narancshályogot - és csodát fogsz látni.

lobster thermidor 2012.04.11. 09:29:19

@gazell16:

Nem az ide-oda kommentelők a hibásak! Szólásszabadság lévén mindenkinek szíve joga azt mondani, amit csak akar.
Ha tetszik, ha nem!
Mint fentebb írtam, nem sumákolni kellene, hanem valós tényeket közölve előállni a farbával.
Akkor megszűnne a találgatás, és csak szerényen feltételezem, hogy az lenne a legjobb mindenkinek.

nu pagagyí 2012.04.11. 09:30:12

@Behajtó70: Talán fordítva, műfajteremtő egyéniség volt a rádióban. Auth Magda meg kicsoda?

nu pagagyí 2012.04.11. 09:31:51

@dr. Bubó: Ja, ennyi hiba nem lehet véletlen. Ehhez már komoly erőfeszítés is kellett.

Pipas 2012.04.11. 09:32:49

@lobster thermidor: "Mint fentebb írtam, nem sumákolni kellene, hanem valós tényeket közölve előállni a farbával.
Akkor megszűnne a találgatás"

Mer' megszűnne, hogy a fenébe ne szűnne meg. Akkor aztán azonnal megszűnne mint az állat, úgy.

genyamagyar 2012.04.11. 09:34:01

@Mária: "Ifjabb Tóth György szerkesztő mondta a felkonfot a hírek előtt, és az ő nyelve is akadozott."

Végülis elmondhatjuk, hogy be voltak baszva, mint az atom!

köszönjök viktor!

lobster thermidor 2012.04.11. 09:38:03

@Pipas:

Gratulálok!
Ez egy igazán releváns megszólalás volt.

Der_rosarote_Panther 2012.04.11. 09:38:33

@Közbiztonság Szilárd: A latin nyelv bonyolult. Médium: egyesszám, média: többesszám.

Pipas 2012.04.11. 09:39:57

@lobster thermidor: Akkorát hantáztál, hogy az kilóg a sorból. Nem tetszik, hogy valaki észrevette vagy mi?

secundus inter pares 2012.04.11. 09:41:42

Az ökörpöröly-szerűségek sokat beszélnek, de gondolatmenetük igen egyszerű.

"Orbán cigány -> Orbán tolvaj -> Orbán nemcsak a nyugdíjpénztárakat lopta el, de a közmédiát is -> akit a közmédiától még nem rúgtak ki, az részeg fasiszta".

gazell16 2012.04.11. 09:41:48

@lobster thermidor:
Egyetertek az ervelessel
De a komentelok szinvonala hozzaallasa stb az siralmas.

genya: nincs narancshalyog a szememem , csak a voros szemuveged arnyalatokat rajzol mas ember arcara. Foleg narancsot
Orulok hogy doktor vagy es egy fenykeprol levagod h az illeto alkoholista, fidezses, orban kurvaja es naci is kellekagon
Igazan szep vagy a neved telitalalat:)

genyamagyar 2012.04.11. 09:42:27

"Az Index adta hírül, hogy ezt a közleményt tették fel a közrádió Facebook-oldalára vasárnap este, miután a rádió online hangtárában törölték a reggel hatos híreket az archívumból.

Az Index szerint a rádió üzenőfalán, illetve a Radiosite.hu oldalán a műsort élőben hallgatók kommentjeiből az a kép áll össze, hogy a hírolvasó, Auth Magda, a reggeli hírblokk alatt többször bakizott, újra nekifutott a hírek felolvasásának, majd elszakadt nála a cérna, és káromkodásokkal fűszerezte a híreket - olvasható a nol.hu cikkében.

A cikk szerint a stúdióban ahelyett, hogy lekeverték volna a mikrofonja hangját, azzal próbálták menteni a menthetőt, hogy gyorsan elkezdték felolvasni a sporthíreket, de Auth Magda eközben is tovább mondta a magáét. A kommentelők szerint szó sem volt rosszullétről, valójában a hírolvasó hallhatóan nem volt józan, és főként a vallásos hallgatók háborodhattak fel azon, ahogyan a húsvéti híreket kommentálta."

nu pagagyí 2012.04.11. 09:42:28

Végre valami kis izgalom az amúgy totálisan érdektelen Kossuth Rádióban. A Nemzeti Esztelenség Rendszerének áldozata a hölgy. Túl komplikált hazugságokat tartalmazhatott az aktuálisan felolvasandó hír, nem csoda, ha belesűlt.

secundus inter pares 2012.04.11. 09:43:37

@dr. Bubó: természetesen. Az imént vezettem le, hogy szerintetek miért fasiszta, részeg, moslékzabáló disznó mindenki a közmédiában.

genyamagyar 2012.04.11. 09:45:32

@gazell16: "h az illeto alkoholista, fidezses, orban kurvaja es naci is kellekagon"

Hogy miket nem írsz auth magdáról???
Hol élsz? Szomáliában?

Vadász... vadász.... :)))))

Pipas 2012.04.11. 09:46:05

@genyamagyar: "és főként a vallásos hallgatók háborodhattak fel"

Mindig a vallásos hallgatók háborodnak fel főként. Mindenen.

Mediafika 2012.04.11. 09:46:20

Sajnáljuk, hogy ennyire megszaladt egyeseknek a klaviatúrája. A poszt éppen azért született, mert úgy tudjuk, sok rosszindulatú hírrel, kommentelővel szemben, hogy valóban rosszul lett szegény. Ha nem így tudnánk, nem ezt írtuk volna.
Ezúton is elnézést kérünk az érintettektől, hogy csak ilyen későn moderáltunk, és zártuk le a kommentezés lehetőségét.
Auth Magdának ezúttal is gyógyulást kívánunk.

secundus inter pares 2012.04.11. 09:46:38

@Rókakígyó: ez a legjobb... Barátom, téged hol hülyítettek el ennyire? Mert így nem születik élő ember...

lobster thermidor 2012.04.11. 09:47:42

@Pipas:

Van valami mondanivalód is, vagy csak szórakoztatod magad?

secundus inter pares 2012.04.11. 09:49:07

most akkor lezártátok?
süti beállítások módosítása