Hajaj, pedig már reménykedtünk, hogy nem lesz újabb, színészektől szinte mentes magyar sorozat az RTL-en. De imánk nem talált meghallgatásra. Már lehet jelentkezni az új sorozatra, igaz, hogy az mi is valójában, nem tudni. De minek is.

A jelentkezéskor meg kell adni a nemzetiség mellett a foglalkozást és a gyermekek számát is. Hogy ezzel a plusz infóra mi szükség van, csak ők tudják, de nem is biztos, hogy törvényes. Mindegy. Egy ács bizotsan jobban fogja a képernyőn a kalapácsot, egy újságíró - mint láttuk - kezében szebben áll a penna, egy munkanélküli pedig csicsásabban lopja a napot.  

Képzettség hiánya nem akadály, sőt.

Előre Berényi Kisgeci Mikik, Berényi Soseleszelszínész Andrások, Nádor Melles Kingák, Bartha Kemény Zsoltok, Novák Lúzer Lacik és Illés Mikorbaszunkmár Péterek!

Szerző: Mediafika  2012.03.14. 12:26 4 komment

Címkék: celeb rtl tévé színész

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr924316264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SteveV 2012.03.20. 21:11:15

T. Média fika. Én nem zene a véleményen vagyok. Ha kíváncsi az enyémre, olvassa el, az erről írt bejegyzést.
Lajtos István
ontudjamar.blog.hu/2012/03/20/uj_sorozat_9

Mediafika 2012.03.20. 23:06:53

Kedves Lajtos István!
Az RTL nem közmédia. Nem ért egyet, ehhez joga van. Úgy tűnik, hogy még mindig van erre lehetőség.
Azért nem kéne színésznek menni, mert az ember - sajnos - munkanéküli. Aki nem ért az atomhoz, ne menjen atomerőműbe dolgozni. Aki nem tud autót szerelni, ne szerelje meg az enyémet, mert lehet, hogy meghalnak a gyermekeim. Aki nem tud zsemlét sütni, ne menjen péknek. Egy sorozat-szereppel jól lakhatna 5 család??? Máshol tetszik élni. Én tudom már.

SteveV 2012.03.21. 14:00:25

Tisztelt Médiafika!
A legnagyobb tisztelettel, de én nem értek egyet a hasonlattal. Egy idő után az ember bele rázódik. És lehetséges, hogy rosszul írtam, akkor elnézést, én úgy gondolom egy sorozat szereppel nem lakhat jól 5 család. Viszont 5 sorozat szereppel, bőven megél annak a családja, aki a sorozatban játszik. Ez persze a saját véleményem, minta hogy mondtam.

Halucinogén 2012.07.12. 14:22:14

T.Médiafika!
Nem értek egyet önnel...Sok mindenkinek nincs lehetősége tovább tanulni azon a szakon, amin szeretne.De rengeteg tehetség van, akiket így megismerhetnek az emberek.Nem csak a színészeket kell beválogatni.Rengeteg tehetségtelen, végzettséggel rendelkező előadót/szereplőt lehet látni mostanában, éppen azért, mert csak színészi végzettséggel rendelkezőket alkalmaznak.Ha énekes is csak az lehetne, aki rendelkezik megfelelő iskolai végzettséggel és van elég pénze rá, akkor számos elismert előadót nem ismerhetnénk.Támogatni és észrevenni kell a tehetséget, nem fikázni és eltaposni!
Persze értem a problémáját azzal, hogy mostanában alig van munka és akik nehezen elvégezték az iskolájukat, azok sem részesülnek előnyben, de a magyar színészek többsége nem igazán tehetségesek, sokakból hiányzik a lelkesedés és az élet, mert már ráuntak az egészre, mindez nagyon látszik a TV-n keresztül is.

...
Röviden, csak azt akarom mondani, hogy
attól még, hogy van papírja arról, hogy elvégezte a képzéseket, nem biztos, hogy tehetséges, vagy jobb annál, akinek nincsen papírja róla.
süti beállítások módosítása