A Duna Televízió új, saját gyártású tévéfilmmel (Sweet Sixteen, a hazudós) jelentkezik december 17-én. És vajon ki alakítja a börtönből szabaduló, majd az életét az utcán tengető főszerepet? Talált: a még sitten raboskodó Stohl Buci András.

„Az eredeti történetet Trenka Csaba Gábor írta. A napjaink Budapestjén játszódó történet egymástól tősgyökeresen különböző szubkultúrákat mutat be a maga sajátos stílusában. A narkómámorban bulizó tizenévesek és a hajléktalanok világa egymás ellenpontozásának tűnik, a távolság ég és föld. Vagy mégsem?

Szöszi (ő lenne Stohl András) most szabadul a börtönből, de kint nem várja senki, nincs hová mennie. Az utcán lakik, barátokkal, sorstársakkal dolgoznak a koldusmaffiának. Tita 16 éves középiskoláslány, akit anyja elhanyagol, körülményei a látszat ellenére is rendezetlenek, ezért egy érdekes és szép világot hazudik magának, és másoknak is. Egy idősebb társaságba csöppen, ahol megismerkedik az alkohollal, droggal, miközben idősebbnek hazudja magát a koránál. A budai aranyifjak Titával együtt bejárják az egész várost, így akadnak össze Szöszivel is. Látszólag két külön világ, ám valami mégis összeköti őket.”

Többszörösen hálás szerep Bucinak. Börtön, drog, utca. Egy jó kis baleset hiányzik csak belőle. Persze csak a valósághű fordulatok miatt.

Szerző: Mediafika  2011.11.24. 15:23 Szólj hozzá!

Címkék: film tévé duna stohl közmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://mediafika.blog.hu/api/trackback/id/tr823408672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása